Oldal kiválasztása

STC M1

 

Forgalmiadatok gyűjtése egyszerűen

Smart Traffic Counter M1

Gyors és könnyű felszerelhetőség

Az STC M1 készülék hatalmas előre lépést jelent a lézeres forgalomszámlálás területén. Egyszerűen csak fel kell szerelni egy alkalmas helyre és az útra irányítani – az STC M1 ezt követően pontosan rögzíti a megfigyelt sávban elhaladó járművek számát annélkül hogy a kezelőnek az út közelében kellene mennie.

Multi funkcionális

Az STC M1 kompakt kialakítása megkönnyíti az egyik helyről másikra való áthelyezését, arra az esetre ha több helyszínen is szeretne adatot gyűjteni. Állandó adatgyűjtő állomásként is használható.

Egyszerű hozzáférés az adatokhoz

Az adatgyűjtés közben bármikor csatlakoztathatja laptopját (akár közvetlenül vagy az opcionális Bluetooth vezetéknélküli egységen keresztül) és megfigyelheti az adatok rögzítését. A készülék SMS formályában adatgyűjtés közben is képes az aktuális járműszám továbbítására.

Felszerelés

Gyors és könnyű felszerelés

Ehhez a készülékhez nincs szükség csövekre vagy hurokra – egyszerűen szerelje fel egy alkalmas helyre, irányítsa az útra és perceken belül kezdheti a kiemelkedően pontos adatok gyűjtését.
Mivel nincs szükség csövekre, vezetékre, hurokra ez azt is jelenti hogy… nincs karbantartási-, anyagpótlási költség.

‘BLACK BOX’

Megjelenés

A készülék diszkrét megjelenése azt is biztosítja, hogy úgy gyűjthessen adatot hogy a sofőrök nem változtatnak vezetési szokásaikon.

Hiba

3%

Megfelelő elhelyezés és időjárás körülmények között az átlagos számlálási hiba <3%.

Adatok kinyerése

CSV formátumban

Adatgyűjtés közben bármikor csatlakoztathatja a laptopját (akár közvetlenül vagy az opcionális Bluetooth vezetéknélküli egységen keresztül) és megfigyelheti az adatok rögzítését.

Szintén ezekkel a módszerekkel tölthetők le a rögzített adatok amikor az adatgyűjtést befejezte csv formátumban exportálhatóak az adatok ki.
A készülék SMS formájában adatgyűjtés közben is képes az aktuális járműszám továbbítására.

Felhasználás

Mobil & Állandó

Mobil és állandó használatra is.

Kompakt kialakítása megkönnyíti az egyik helyről másikra való áthelyezését, ha több helyszínen is szeretne adatot gyűjteni.

Mindazonáltal állandó adatgyűjtő állomásként is használható hogy folyamatos számlálási adatokat biztosítson.

Kiegészítő napelem alkalmazásával, hónapokig gyűjtheti az adatokat, hiszen a készülék 2 GB tároló kapacitása képes egy évnyi adatot is megőrizni.

Másik lehetőség a tárolt adatok napi vagy heti rendszerességű letöltése, majd az elemzéséhez az adatbázisok egyesítésével hosszú időintervallumokat is le lehet fedni.

Specifikáció

Memória mérete: 2GB

Akkumulátor üzemideje: 9 nap

Működési hőmérséklet -20°C -tól 60°C -ig

Súly (akkumulátorral): 4 kg

Pontosság: kis mérési távolság >98%

Pontosság: nagy mérési távolság >96%

Szenzor: Lézer 850 nm

Sebességtartomány: 2-150 Km/h

Érzékelési távolság: 15m

Adat kimenet: CSV formátum

 

Járulékos Költség Mentes

Forgalomszámlálás